Meny
Annons

Rihanna designar egen kollektion

rihanna

Rihanna blir designer!

Annons

Sångfågeln Rihanna har många strängar på sin lyra. Förutom hennes lysande artistkarriär vill hon nu även satsa helhjärtat på modebranschen. I november fick vi ett smakprov på Rihannas designerkunskaper när hon gjorde ett samarbete med Armani. Men nu är det en egen kollektion som står högst upp på ”att göra”-listan för den unga stjärnan.

–  Efter det här ska jag göra en egen klädlinje. Jag vill designa! Så jag jobbar med designers och modeföretag som jag respekterar. Jag vill att människor verkligen ska lita på mig innan jag bara säger ”köp det, eftersom det är mitt”, säger Rihanna i en radiointervju.

Kanske blir hon nästa Victoria Beckham?

Läs även: Veckans vardagsinspiratör: Rihanna

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press

LÄS OCKSÅ
1 kommentar
  • http://ulla-marie.blogspot.com/ Ulla-Marie

    Skulle det ens vara i närheten av den där brons-blåsan hon bär på bilden vore det alldeles fantastiskt!

Annons
Annons
Annons


Annons
Mobilsajt: / AV